Smazání, skrytí serveru

Pro smazání nebo skrytí serveru je nutné se přihlásit a přejít do administrace. V dalším nastavení jsou 2 možnosti. Server může být smazán a nebo skryt.

Smazání serveru

Smazání serveru je nenávratná akce, při které se smaže záznam o serveru a recenze.

Skrytí serveru

Skrytí serveru doporučujeme, pokud máte na serveru delší údržbu. Po údržbě stačí přejít do nastavení a nechat server opět zobrazovat.